Politica de Retur

Consumatorul are dreptul de a returna produsele in termen de 15 zile calendaristice, conform legislatiei din România (reglementata prin OUG 34/2014), făra penalități și făra invocarea vreunui motiv.
Costurile directe de returnare a produselor cad in sarcina consumatorului, valoarea retinută se deduce din suma ce trebuie returnată clientului sub forma taxei de transport de 20 lei, pe care noi o retinem.

Returul se inregistrează pe site, completând datele din formularul de mai jos !O SINGURA DATA! si se așteaptă ridicarea coletului de către curierul nostru, nu trebuie achitata nici o taxă atunci când vine curierul, aceasta vi se va deduce in momentul returnarii banilor in contul bancar. Veți primi toate detaliile pe mail. Returnarea banilor se face intr-un cont bancar, consumatorul fiind obligat sa completeze contul bancar (IBAN) în care doreste returnarea banilor.

Nu acceptam colete cu ramburs si nici colete trimise prin Posta Romana sau orice alt curier, acestea vor fi refuzate.


Dupa ce vom primi produsul returnat vom face returul banilor in contul clientului in termen de 60 zile lucratoare.
Rambursarea contravalorii unei comenzi se efectueaza numai prin transfer bancar in contul care ne este transmis de catre client, pentru a efectua si demonstra legal si cu usurinta restituirea banilor.


Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de COMPANIA noastra.

Daca produsul returnat este deteriorat, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea acestui produs sau schimbarea acestuia.

Daca cumparatorul refuza produsul caruia i se refuza returul de catre YLLA FASHION SHOP in urma verificarii,produsul va ramane in depozitul YLLA FASHION SHOP timp de 6 luni dupa care va fi predat unei firme de casat!

Daca este depasit termenul de 15 zile calendaristice returul nu se mai poate efectua si de asemenea nu se mai poate cere schimbarea produsului!

YLLA FASHION SHOP isi asuma obligatia de a face doua incercari de ridicare a returului!

Daca in ambele incercari de ridicare clienta refuza predarea YLLA FASHION SHOP va refuza returul produsului!

Pentru produsele realizate Custom Made sau Made to Measure in atelierul nostru nu se poate face retur!

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

- Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Prezenta OUG 34/2014 reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii

Conform legislatiei in vigoare, aveti la dispozitie TELEFONUL CONSUMATORILOR - 0219551 al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

Persoanele Juridice au dreptul doar la SCHIMB DE PRODUSE, Persoanele Juridice NU pot face RETUR.

FORMULAR CERERE RETUR
{formbuilder:18195}

Pentru orice detalii sau neclaritati, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0720102102 sau contactati-ne la adresa de e-mail: contact@ylla.ro

Garantia Produselor

Toate produsele comercializate pe site-ul www.ylla.ro beneficiaza de garantie conform legii in vigoare.

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.